NESØY

GS Marine Produksjon overleverte «Nesøy» 19. juli til Nordland Fylkeskommune. Passasjerbåten er vårt byggenummer 38.

Nordland Fylkeskommune har bestilt til sammen fem nye passasjerbåter fra GS Marine Produksjon, i tillegg til å ha opsjon på ytterligere fem. «Nesøy» er den andre leveringen, etter «Sanna».

Bildegalleri

SANNA

3. mars 2015 ble «Sanna» overlevert fra GS Marine Produksjon AS til Nordland Fylkeskommune. Passasjerbåten er vårt byggenummer 37. 

Bildegalleri

SNØFJELL

Her kommer tekst.

Bildegalleri

NORDIC SEA

GS Marine Produksjon AS produsert skrog og overbygg til Bygg 34 til Salten Cruise AS. Båten vil vere 21,5 m Loa og 5,4m bred, og skal utrustes med kran for handtering av last. Videre vil båten bli utstyrt med stabilisatorer for å øke komforten til passasjerene som skal vere med båten. Det er tre ombordstigningsmuligheter på båten slik den skal dekke de fleste nivåene på kaiene.

Bildegalleri

HELGØY EXPRESS

Her kommer tekst.

Bildegalleri

HELGØYEN

Her kjem tekst.

Bildegalleri

NORDIC LADY

«Nordic Lady» ble i midten av februar 2011 levert fra oss i GS Marine til Saltencruise AS. Fartøyet ble vårt byggenummer 28.

Se også bilder av sjøsettingen av Nordic Lady 26.11.2010 - pdf-format

Bildegalleri

SKAASKJÆR

29. april 2010 leverte GS Marine Produksjon as kystbåten «Skaaskjær» til Sommarøy-Cruise, Tromsø. «Skaaskjær» er designtype Explorer 1500 og er vårt byggenummer 30.

 

Bildegalleri

EYR Aasvær

GS Marine leverte passasjerbåten «Lovundjenta», type Scirocco 50 WAC, til Lovund Skyss ved Torvid Jacobsen. Dette var bygg nr. 27.

Båten er i dag eid av Redningsselskapet og har skiftet navn til EYR Aasvær.

 

Bildegalleri

HELGØY PRINSESS

SKYSSBÅT JON ARNE HELGØY AS HELGØY PRINSESS skal leveres til Skyssbåt Jon Arne Helgøy AS i 2005. Dette er den andre båten av typen Scirocco 50 Shuttle som blir levert i 2005.Den skal brukes i flere sammenhenger men har som hovedoppdrag i rutetrafikk mellom noen av øyene i Stavangerbassenget samt turer i Lysefjorden. Båten vil ta 50 passasjerer.

Bildegalleri

FJORDBUEN

Fjordbuen ble levert til Fjordservice AS i 2005. Dette var den første båten av typen Scirocco 50 Shuttle som ble levert i 2005.
Båten brukes i flere sammenhenger, men har som hovedoppdrag i rutetrafikk mellom noen av øyene i Stavangerbassenget samt turer i Lysefjorden. Båten vil ta 50 passasjerer

Bildegalleri

Lovundjenta

HELGØY EXPRESS ble levert til Jon Arne Helgøy Skyssbåt AS i 2012. Dette er andre båten av typen Scirocco 50 som brukes til cruise på Lysefjorden samt rutetrafikk mellom noen av øyene i Stavanger-bassenget. Båten har passert 60 000 passasjerer, men bærer ikke preg av dette da vedlikehold og rengjøring er på topp hos John Arne Helgøy. Vedlikehold og regelmessig service er god rutine og en sikkerhet for at materiellet fungerer som det skal.

Båten har skiftet navn til Lovundjenta.

Bildegalleri

HELGØY PRINS

Her kommer tekst.

Bildegalleri

FINDEN

GS Marine har levert passasjerbåten «Finden» type Scirocco 50 extend, til Finden Gard ved Lars Finden. Dette var bygg nr. 25 fra GS Marine og båten skal primært brukes til befordring av egne besøkende til Finden Gard. 

Bildegalleri

NORDIC SKY

Her kommer tekst.

Bildegalleri

AMBU

Ambu ble levert til Sande Båtutleige i 2003.
Kunde ønsket seg en båt til både pendlerrute samt en båt til bruk i ambulansetjeneste. Når vi fikk oppdraget å bygge båten hadde de sine egne ønsker på hvordan ting burde fungere, dette har vi følelsen av at vi klarte i samarbeid med kjøperen.

Bildegalleri