Litt om GS Marine Produksjon as

GS Marine har sin historie helt tilbake til 1960-tallet med Gunnar Skorpen og produksjon av oppdrettskar. I 1993 produserte selskapet sin første båt, som den gang var Norges største formstøpte lystbåt. Dette ble forløperen til vår første skyssbåt - Nordic Lady - som ble levert i 1998. Denne båten produserte vi for Helgøy Skyssbåt AS v/ Jon Arne Helgøy, et rederi som har fått produsert fem skyssbåter hos oss i GS Marine. Vi har i dag 16 ansatte.


Delstøpt i karbon - reduserte driftskostnader

Vi har sterk fokus på å produsere solide, miljøvennlige og driftsgunstige skyssbåter basert på glassfiber skrog og karbon overbygg. Gjennom bruk av karbon oppnår vi lettere båter. På en 22 meters båt oppnår vi en vektreduksjon på 1700 kg, som er 35% av strukturvekta. Les mer om vår produksjonsprosess.

 

Moderne produksjonslokale med kai på Gursken

GS Marine har moderne produksjonslokaler (21 x 50 meter) med kai i Haugsbygda på Gursken i Sande kommune i Møre og Romsdal. 

 

Mobil båt-lift

Vi disponerer også en travel-lift som gjør oss i stand til å ta vedlikeholdsoppdrag. Ta kontakt for mer informasjon om vår mobile båtlift.